Dikey Hidroponik Kule — 120 Bitki
₺ 20.750,00 KDV dahil
46 lt depolu, 40 × 40 cm tabanda 120 bitkilik hazır kule; sünger ve file saksılar dahil.
- Kredi kartı (iyzico) veya havale/EFT ile ödeme
- Türkiye geneli sevkiyat
- SafeMax garanti kapsamında
Dikey hidroponik kule, bitkileri toprak yerine sünger ve file saksılarda, alttaki depodan pompayla yukarı basılan besin çözeltisiyle yetiştiren hazır sistemdir. 40 × 40 cm tabanda 120 bitki yetiştirir; 46 litrelik depo, 25 W pompa, sünger ve file saksılar pakete dahildir.
Teknik özellikler
- Kapasite: 120 bitki (15 adet 8 saksılı modül)
- Pompa: 25 W
- Depo: 40 × 40 × 40 cm, 46 litre
- Toplam ölçü: 40 × 40 × 155 cm
- Paket içeriği: pompa, su ayırıcı, üst kapak, drenaj kapağı, depo, 120 file saksı, 150 adet 25 × 25 × 40 mm siyah sünger
Nasıl kullanılır?
Fideler süngere yerleştirilip file saksılarla modüllere takılır. Pompa besin çözeltisini kulenin tepesine basar; su ayırıcı çözeltiyi dağıtır ve çözelti modüllerden geçerek depoya geri döner. Dikey hidroponik kule marul, fesleğen, çilek gibi yapraklı sebze ve otlar için uygundur. Depodaki çözeltinin pH ve EC değeri düzenli ölçülmeli, eksilen su tamamlanmalıdır.
Kalibrasyon ve bakım
Çözelti belirli aralıklarla tamamen boşaltılıp yenilenir; drenaj kapağı bu işi kolaylaştırır. Kule ışığı iyi alan bir yere konmalıdır; kapalı alanda bitki yetiştirme lambası gerekir. Daha küçük alanlar için 40 ve 80 bitkilik, daha fazla bitki için 160 bitkilik dikey hidroponik kule modelleri de vardır.
Teslimat
Hacimli ürün olduğu için ambar ya da paletle gönderilir; Türkiye geneli kargo ücretsizdir. 100 adet üzeri alımlarda %20 toptan indirim uygulanır.
Seranız için doğru ürünü seçmek üzere sera ekipmanları sayfasındaki sihirbazı kullanabilir ya da WhatsApp’tan sorabilirsiniz.




