Düşük Basınçlı Sisleme Başlığı 4’lü — 22 l/h (sarkıtlı)
₺ 150,00 KDV dahil
4 kafalı, çekvalfli başlık; 4 bar basınçta 65 mikron damla üretir. Soğutmada 3 m, köklendirmede 1 m arayla asılır.
- Kredi kartı (iyzico) veya havale/EFT ile ödeme
- Türkiye geneli sevkiyat
- SafeMax garanti kapsamında
Sisleme başlığı, yumuşak PE boruya takılan ve suyu dört kafadan ince sis olarak veren düşük basınçlı nemlendirme elemanıdır. Serada soğutma, nemlendirme ve köklendirme sistemlerinde kullanılır.
Teknik özellikler
- Kafa sayısı: 4
- Toplam debi: 22 l/h
- Çalışma basıncı: 4 atm
- Damla çapı: 65 mikron
- Çekvalf ve 15 cm sarkıt adaptör
- Yumuşak PE borulara takılır
Kaç adet gerekir?
Soğutma ve nemlendirme sistemlerinde başlıklar hat boyunca 3 m arayla, köklendirme sistemlerinde 1 m arayla asılır. Örnek: 30 m uzunluğunda bir soğutma hattına 3 m arayla yaklaşık 10 sisleme başlığı gerekir; bu hat toplam 220 l/h debi ister. Pompa ve boru çapı bu toplam debiye göre seçilir.
Nasıl kullanılır?
Başlık, 15 cm sarkıt adaptörle boruya takılır ve borunun altında asılı durur. Çekvalf, sistem durduğunda borudaki suyun başlıktan damlamasını önler; böylece bitkilerin üzerine damla düşmez. Memelerin tıkanmaması için hattın başına ince bir filtre konması önerilir. Sisleme başlığı hattının çalışma süresi, sıcaklık ve nem durumuna göre zaman saati ya da kontrol cihazıyla yönetilir.
Teslimat
Türkiye geneli kargo ücretsizdir. 100 adet üzeri alımlarda %20 toptan indirim uygulanır.
Seranız için doğru ürünü seçmek üzere sera ekipmanları sayfasındaki sihirbazı kullanabilir ya da WhatsApp’tan sorabilirsiniz.




