Elektrikli Sulama Vanası 1″ — 24 V AC, 6 m³/h
₺ 2.210,00 KDV dahil
Sulama ve sisleme bölmelerini kontrol cihazından açıp kapatan selenoid vana.
- Kredi kartı (iyzico) veya havale/EFT ile ödeme
- Türkiye geneli sevkiyat
- SafeMax garanti kapsamında
Elektrikli sulama vanası, sulama ve sisleme bölmelerini kontrol cihazından gelen sinyalle açıp kapatan selenoid vanadır. Bölmeleri sırayla sulamak, pompanın kapasitesini aşmadan geniş bir alanı düzenli sulamayı sağlar.
Teknik özellikler
- Bağlantı: 1″
- Çalışma gerilimi: 24 V AC
- Debi: 6 m³/h
Kaç adet gerekir?
Ayrı zamanlarda çalışacak her sulama ya da sisleme bölmesi için bir elektrikli sulama vanası kullanılır. Bir bölmenin toplam damlatıcı ya da meme debisi 6 m³/h’i aşıyorsa bölme ikiye ayrılır.
Montaj ve elektrik
Vana, bölmenin ana borusuna akış yönüne dikkat edilerek takılır. Vana 24 V AC ile beslenir; bu gerilim sulama kontrol cihazının istasyon çıkışından alınır. Vananın önüne filtre konması, iç parçaları tıkanmaya karşı korur. Elektrikli sulama vanası kolay erişilebilen bir vana kutusuna konursa bakım kolaylaşır.
Seranız için uygun olup olmadığından emin değilseniz sipariş öncesi bize danışın; ölçü ve kullanım bilginize göre doğru modeli birlikte seçeriz.
Teslimat
Türkiye geneli kargo ücretsizdir. 100 adet üzeri alımlarda %20 toptan indirim uygulanır.
Seranız için doğru ürünü seçmek üzere sera ekipmanları sayfasındaki sihirbazı kullanabilir ya da WhatsApp’tan sorabilirsiniz.




