Yerden Isıtmada Derece Ayarı

7cdcc2bc 0f0f 477e b0bc 3947401e3603

Son dönemin en popüler ısınma türlerinden bir tanesi olan yerden ısıtma sistemleri, her geçen gün adından söz ettirmeye devam etmektedir. Evlerde, kış bahçelerinde, ofislerde ve firmalarda kolaylıkla kullanılabilen yerden ısıtma sistemleri, diğer ısınma türlerine göre daha kolay kullanımlı ve konforlu olduğu için pek çok birey, ısınma türünü değiştirerek yerden ısıtma sistemlerini kullanmaya başlamaktadır.

Sanılanın aksine çok fazla maliyetli olmayan yerden ısıtma sistemleri, aynı zamanda fazla enerji kaybını da önlediği için kolaylıkla tercih edilmektedir. Ancak yerden ısıtma sistemleri de kurulum aşamasında bazı incelikler gerektirmektedir. Bu tarz ısınma türlerinde, sıcaklık ayarlanması son derece önemlidir. Yerden ısıtma sistemlerinde ise sıcaklık, su ile çalışan boru döşemeler ile elektrik ile çalışan kablo döşemelerde farklılık gösterebilmektedir.

Elektrikli Isıtma Sistemlerinde 18 Watt Yeterli

Elektrikli kablolar ile sağlanan yerden ısıtma sistemlerinde sıcaklık, watt ve elektrik akımının derecesine göre belirlenmektedir. Elektrikli yerden ısıtma sistemlerinde belirlenen sıcaklık 18 watt olarak bilinmektedir.

Belirlenen sıcaklığın üzerine çıkmak elektrikli yerden ısınma sistemleri açısından asla bireye zarar vermemekte fakat kabloların zarar görerek kısa sürede bozulmasına neden olabilmektedir. Bunun yanı sıra elektrikli ısınma sistemleri sulu ısınma sistemlerine göre yüzeye daha yakına döşendiği için, ortam içerisinde sağlanan sıcaklık performansı da yüksek olmaktadır. Bakım ve tamirat gerektirmeyen yerden ısınma sistemlerinde, sıcaklıklar yukarıdaki gibi belirtilse de sistem kendini otomatik olarak da ayarlayabilmektedir.

Neden Elektrikli Yerden Isıtma Sistemleri?

Elektrikli yerden ısıtma sistemleri diğer ısınma sistemlerine göre ucuz maliyeti ve kullanım kolaylığı sebebiyle çok daha fazla tercih ediliyor. Su ile ısınma sistemlerine nazaran tercih edilme oranı oldukça fazla olan elektrikli yerden ısıtma sistemleri ekstra bir bakım gerektirmediği için sizi zahmete sokmaz. Bu aşamada size en uygun desteği yine ISITMAX sağlar.

Yerden ısıtma üzerine döşenebilen sistemler hakkında bilgi almak ve bu sistemlerin fiyatlarını öğrenmek için Elektrikli Yerden Isıtma Sistemlerimize bakabilirsiniz.

Dili Değiştir
    Sepet
    Sohbeti Başlat
    ISITMAX A.Ş
    Merhaba, ben Volkan Şimşirkaya. Ürünlerimiz, fiyatlar, teknik destek ve diğer konularda hızlıca yardımcı olabilirim. Lütfen sohbet başlatınız