ISITMAX ve Hamam Isıtma Sistemleri

hamam isitma projeleri 1

Hamam Isıtma SistemleriHamam ve sauna merkezleri, topraklarımızın kültürü ve zenginliği açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Özellikle son dönemlerde, hamam ve spa merkezlerinin sayısında ciddi bir artış yaşanıyor. Spor salonlarında, büyük firmalarda ve evlerde bu merkezler yaygın bir şekilde kullanılmaya başladı.

Hamam ısıtma ve sauna ısıtma konusunda yerden ısıtma sistemleri büyük bir önem taşır. Hamam ısıtma sistemleri, hem daha kaliteli oldukları hem de daha rahat kullanılabildikleri için tercih edilirler. Tesislerde hangi yerden ısıtma sistemlerinin kullanılacağı ve büyük tesisler için uygun fiyatlara sahip sistemlerin neler oldukları araştırılmalıdır. ISITMAX ısıtma sistemleri, hamam ve sauna gibi hizmetleri sunacağınız büyük tesislerinizin ısıtma işlemlerini, günümüzün en moda olan ve en uygun ısıtma sistemlerinden biri olan elektrikli yerden ısıtma ya da elektrikli rezistans kablo uygulamaları ile yapar. Mermerlerin alt kısımlarına döşediğimiz elektrikli rezistans kabloları, ısı etkisi yaratır ve hamamları ya da saunaların sıcak olmasını sağlar.

hamam isitma sauna uygulama

Elektrikli ısıtma sistemleri, günümüzün en konforlu sistemleri arasında ilk sıradadır. Özellikle hamam tesislerinde iç bölgelerin zeminin ısıtılması konusunda en pratik, en sağlıklı ve en ekonomik çözümler, elektrikli rezistans kabloları ile yapılır.

hamam isitma projeleri

Hamam ısıtma sistemlerinde kazan dairesine ihtiyaç yoktur. Hamamın tamamen ısıtılması istendiğinde, sadece sistemde bulunan termostat üzerinde ayar yapılması yeterlidir. Firmamız bünyesinde üretilen ve montajını yaptığımız ısıtma sistemleri uzun yıllar boyunca garanti kapsamındadır. ISITMAX ısıtıma sistemleri, saunalarda, hamamlarda, masaj salonlarında, evlerde ve oteller gibi çeşitli tesislerde güvenle kullanılabilir. Hamam ve sauna ısıtma sistemleri için kullanılmakta olan elektrikli rezistans kablo ısıtmaları, tüm tesis ve kuruluşlarda kullanılarak tasarruf elde edilebilir. ISITMAX ısıtıma sistemleri, hamam ısıtma konusunda sizlere en iyi ve en ekonomik hizmeti vermeyi amaçlar. Tesislerinizdeki hamam ve saunaların uzun yıllar sorunsuz bir şekilde sıcak kalmasını istiyorsanız, uygun fiyatlarımızı incelemek için müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da internet sitemizdeki ürün ve hizmetlerimize göz atabilirsiniz.

hamam isitma sistemleri kontrol termostat

Hamam ısıtma sistemleri hakkında bilgi almak ve bu sistemlerin fiyatlarını öğrenmek için Elektrikli Yerden Hamam Isıtma Sistemleri sayfasına bakabilirsiniz.

Dili Değiştir
    Sepet
    Sohbeti Başlat
    ISITMAX A.Ş
    Merhaba, ben Volkan Şimşirkaya. Ürünlerimiz, fiyatlar, teknik destek ve diğer konularda hızlıca yardımcı olabilirim. Lütfen sohbet başlatınız